Home
Wie zijn we
OAMIS: Het concept
Waarom OAMIS?
Theaterbureaus
Artiestenshop CMS
Maatwerk
Prijslijst
Support
Privacy en veiligheid
Referenties
Over ons

Wet bescherming Persoonsgegevens
FunSolutions handelt conform de "Regels inzake de bescherming van persoonsgegevens nr. 25-892". Gegevens die FunSolutions verzamelt over haar zakelijke relaties (zoals NAW gegevens) worden uitsluitend en alleen gebruikt ten behoeve van de dienstverlening van deze relaties.

Uw gegevens zijn veilig bij FunSolutions

Gegevens worden nimmer voor ander doeleinden gebruikt noch aan derden ter beschikking gesteld. Bedrijfsgegevens die door legale gebruikers van OAMIS zijn ingevoerd zijn en blijven, onder alle omstandigheden, eigendom van die gebruikers.
Support medewerkers van FunSolutions kunnen, als dit nodig blijkt voor het ondersteunen van de gebruikers, alleen toegang verkrijgen tot gegevens binnen het systeem als die gebruiker hiervoor formeel toestemming heeft gegeven.
 
Beter dan u het zelf kunt regelen
Uw systeem bevat vertrouwelijke informatie en u wilt vanzelfsprekend dat met deze informatie goed wordt omgegaan en dat de informatie veilig wordt bewaard. Onze server systemen zijn daarom ondergebracht bij een professioneel datacenter.

Wereldwijd rekenen vele organisaties op de ondersteuning van dit datacenter voor hun missiekritische bedrijfsprocessen. De apparatuur wordt daarom 24 uur per dag, 7 dagen per week pro-actief bewaakt en gecontroleerd en er zijn diverse noodvoorzieningen aanwezig.
© 2004 - FunSolutions. All rights reserved.